Events live streamen

U besteedt veel aandacht aan het organiseren van een evenement zoals een seminar, productlancering of kennissessie. De locatie, sprekers en een goeie powerpoint zijn geregeld. U heeft klanten uitgenodigd en het wordt een geslaagd event. De mensen die aanwezig waren hebben uw boodschap gehoord en hebben vragen kunnen stellen. Maar de mensen die helaas niet in de gelegenheid waren om te komen, of pas een week na uw event klant zijn geworden hebben het gemist. Best jammer van alle inspanningen. Met live video kunt u het event direct delen met iedereen en blijft het moment vastgelegd voor mensen die later uw boodschap willen bekijken.  

Live video Solutions kan voor u het event live streamen op een professionele manier. Wij maken gebruik van meerdere camera’s, zorgen voor uitstekend geluid en uw powerpoint wordt scherp weergegeven aan de kijkers.

Kortom wij zorgen ervoor dat al uw inspanningen niet slechts voor een paar mensen bereikbaar zijn, maar tijdens en na uw event ook nog van waarde blijven voor al uw klanten en potentials.

Voorbeeld cases

Live stream van kerkdienst en begrafenis
Omdat kerkdiensten beperkt bezocht mochten worden in het afgelopen jaar kregen wij regelmatig de vraag om een kerkdienst of begrafenis live uit te zenden. Ook nu er weer meer mag, is het live streamen van bijvoorbeeld begrafenissen nog steeds een mooie oplossing. Bijvoorbeeld voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Ook vinden sommige klanten het fijn om alles later nog eens te bekijken.
Live stream van een evenement met 1 camera
Dankzij onze mogelijkheid om meerdere mobiele data te combineren tot één sterk signaal kunnen we op vrijwel iedere locatie in Nederland live gaan. In dit geval verzorgden we voor een nieuwspagina op Facebook de livestream van een onthulling.

Naderhand is van de gemaakte opname een montage gemaakt waarvan hieronder een kort fragment te zien is:

Besloten video

Wanneer u een event liever niet openbaar wilt streamen maar alleen binnen uw bedrijf wilt delen dan is dat ook mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via een Office365 omgeving intern video’s te streamen en te delen. Het is ook mogelijk om de video niet te streamen maar op te nemen zodat u naderhand zelf kunt bepalen hoe u deze in wilt zetten.

LinkedIn Live

LinkedIn is maart 2019 gestart met de eerste tests van hun live streaming dienst. Zodra de testfase is afgerond zal deze nieuwe mogelijkheid ook beschikbaar zijn voor alle gebruikers van LinkedIn. Zodra dit het geval is kunnen wij ook via dit nieuwe kanaal uw event live streamen.

Bel (06) 28 65 63 63 voor meer informatie en boekingen. Of stuur een e-mail naar info@livevideosolutions.nl.