Professionele live video’s, doe het zelf!

Wilt u zelf aan de slag gaan met live video maar weet u niet welke apparatuur en software daarvoor nodig is? Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van de juiste apparatuur en software. Bovendien geven we in company trainingen om ervoor te zorgen dat uw live video’s een succes worden.

Het vasthouden van een telefoon en live gaan op Facebook is niet moeilijk maar een live video maken met een meer professionele uitstraling kan een stuk uitdagender zijn. U en uw medewerkers zijn geen camera- en geluidsmensen en hoeven dat ook niet te worden. Met ons systeem is het ook voor niet professionals mogelijk om toch (live)videos te maken met een professionele uitstraling.

Advies apparatuur en software

Welke camera’s en software u nodig bent voor uw live producties is een eerste en belangrijke stap. Live Video Solutions helpt u bij het kiezen van de juiste software en apparatuur waarbij voorop staat dat het een simpel en gebruikersvriendelijk systeem moet zijn.

Geluid en belichting

Een belangrijk onderdeel van een (live)video is goede audiokwaliteit. Een kleine investering in audio kan soms al het verschil maken tussen een slechte en een goede video. Dit geldt ook voor de belichting. Maar welk product werkt het best in uw situatie? Wij helpen u bij het maken van de juiste beslissing.

Training van personeel

Het systeem dat wij adviseren is zeer gebruikersvriendelijk maar het is vaak toch essentieel voor een goed eindresultaat dat u en/of uw personeel getraind worden in het bedienen van de diverse apparatuur en software. Wij komen op locatie om iedereen die aan de slag gaat met (live)video alle fijne kneepjes bij te brengen.

Setup mediakanalen

Uiteindelijk moet de video naar uw kijkers. Deze kijkers kunnen zich binnen uw organisatie bevinden maar natuurlijk ook daarbuiten. Binnen de organisatie is het bijvoorbeeld mogelijk om via de Office 365 omgeving Video te delen. Daarbuiten wordt vaak Facebook of Youtube gebruikt voor het streamen van video. Dit jaar zal ook LinkedIn live video mogelijk maken op hun platform. We kunnen u adviseren bij de keuze van het platform en het opzetten van deze mediakanalen.

Dus is uw organisatie op zoek naar een simpele, gebruikersvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor (live)video neem dan contact met ons op.