Livestream

Voor de zakelijke markt zijn er veel verschillende manieren waarop livestreaming video succesvol ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een besloten livestream als intern communicatiemiddel. Nu steeds meer medewerkers thuiswerken is het van groot belang om toch in contact te blijven met elkaar. Door een aantal keren per jaar een update te geven via een livestream kunnen ontwikkelingen binnen het bedrijf of de organisatie op een persoonlijke manier gedeeld worden. Medewerkers de niet live kunnen kijken kunnen op een later tijdstip de livestream terugkijken.

Maar ook bijvoorbeeld een seminar of andere evenement voor klanten is een perfecte gelegenheid voor het inzetten van livestreaming video. Ook hier geldt dat het voordeel is dat mensen die niet kunnen komen, maar wel via de computer mee kunnen kijken, uw evenement toch bij kunnen wonen. En wie niet op het aangegeven tijdstip dan wel fysiek of online aanwezig kan zijn kan alles later nog eens rustig bekijken.

Livestreamen kan naar diverse platformen en is vaak afhankelijk van uw doelgroep. Wij kunnen uw livevideo onder meer streamen naar uw Facebook bedrijfspagina uw YouTube-kanaalMicrosoft Stream en Zoom. Wij adviseren u graag bij het maken van de beste keuze. Mocht u bijvoorbeeld nog geen YouTube kanaal hebben dan kunnen wij u daarbij helpen.

Live stream van een evenement met 1 camera
Dankzij onze mogelijkheid om meerdere mobiele data te combineren tot één sterk signaal kunnen we op vrijwel iedere locatie in Nederland live gaan. In dit geval verzorgden we voor een nieuwspagina op Facebook de livestream van een onthulling.

 

Niet alleen zakelijk

Niet alleen voor de zakelijke markt is livestreaming een krachtig middel. Maar ook meer persoonlijke bijeenkomsten zoals begrafenissen, kerkdiensten, trouwerijen en sportevenementen kunnen aan een breder publiek worden getoond. Zoals al eerder gemeld kan dit openbaar maar ook met behulp van gesloten uitzendingen.

Live stream van kerkdienst en begrafenis
Omdat kerkdiensten beperkt bezocht mochten worden in het afgelopen jaar kregen wij regelmatig de vraag om een kerkdienst of begrafenis live uit te zenden. Ook nu er weer meer mag, is het live streamen van bijvoorbeeld begrafenissen nog steeds een mooie oplossing. Bijvoorbeeld voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Ook vinden sommige klanten het fijn om alles later nog eens te bekijken.

Bel (06) 28 65 63 63 voor meer informatie en boekingen.
Of stuur een e-mail naar info@livevideosolutions.nl.