Webinars

Kom in contact met bestaande en nieuwe klanten door uw kennis te delen met de rest van de wereld. Live video geeft kijkers de mogelijkheid om direct vragen te stellen tijdens de sessie. Maar ook na de live uitzending blijft uw video een waardevolle aanvulling voor toekomstige bezoekers van uw website of social mediakanaal.

Een voorbeeld, stel u bent accountant dan is het een geweldige mogelijkheid om bijvoorbeeld vier keer per jaar uw achterban op de hoogte te brengen van de laatste tips en wijzigingen op het gebied van belastingen. En het mooie is dat uw klanten tijdens de live uitzending via bijvoorbeeld Facebook direct vragen kunnen stellen die u kunt beantwoorden. Er ontstaat een direct contact tussen u en de kijker.

Ook als de live uitzending is afgesloten is de video nog steeds waardevol. Zeker wanneer u deze breder inzet. Zo kunt u bijvoorbeeld de link naar de video delen met uw mailinglist. Of een afspeellijst maken met recente video’s op uw website .

Er zijn natuurlijk veel meer branches waarvoor live video een uitstekende marketingtool is. Denk bijvoorbeeld aan; coaching, sportinstructeurs, muziekleraren, kappers etc. U bereikt met video niet alleen klanten maar trekt ook nieuwe klanten en geïnteresseerden aan. Facebook en YouTube bijvoorbeeld promoten video’s veel meer bij gebruikers dan een standaard bericht.

Alles geregeld

Live video solutions regelt de hele productie voor u. Dus goeie audio, belichting, meerdere camera’s en het invoegen van graphics. Daarnaast kunnen we helpen met het opzetten van uw social mediakanalen. Wij hebben een ruime ervaring in de on-line mediabranche om u daarbij goed van dienst te kunnen zijn.

Wij maken gebruik van een snelle en efficiënte manier van werken waardoor het mogelijk is om een professionele videostream te realiseren zonder hoge kosten.

Omdat iedere opdracht anders is willen het liefst met u in contact komen om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Neem dus gerust contact met ons op.